Ο άσος της αγωνιστικής, ένα ματς «γεμάτο» G/G και… μπόνους Premier League: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου

Διαβάστε την πρόταση του Δημήτρη Μανάκου, με δύο ματς από League One και ένα από την Premier League! Το Σάββατο ήρθε, η επιστροφή στα «ταμεία» είναι επιτακτική και η «τριάδα» του κάνει την εμφάνισή της. Με άσο της αγωνιστικής προς… Ρέξαμ μεριά, σε ένα ποντάρισμα που προκύπτει από την ουαλική έδρα!  



Ο άσος της αγωνιστικής, ένα ματς «γεμάτο» G/G και… μπόνους Premier League: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου

Η αλήθεια είναι πως την προηγούμενη εβδομάδα δεν πήγε ιδιαίτερα καλά. Δεν απείχαμε πολύ, αλλά η «τριάδα» μας δεν πέρασε, με συνέπεια να πρέπει να επανορθώσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και η αλήθεια είναι πως το πιστεύω πολύ! Δύο ματς από League One και ένα… μπόνους από την Premier League. Ξεκινάω από τη Ρέξαμ. Την ομάδα που μετρά 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια της στο «Racecourse Ground» και έξι διαδοχικές επιτυχίες.

Διανύει ένα μικρό «ντεφορμάρισμα», δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 180 λεπτά που έχει δώσει. Την πιστεύω όμως πάρα πολύ και θεωρώ πως θα επανορθώσει απέναντι στη Νορθάμπτον!

Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό της Ρόδεραμ από τη Ρέντινγκ. Επικίνδυνοι οι «royals», τους αρέσει να κάνουν «ροντέο» τα παιχνίδια τους εκτός έδρας. Τέσσερα G/G στις πέντε πιο πρόσφατες εξορμήσεις τους και τώρα συναντούν μία ομάδα, που κέρδισε μακριά από το «σπίτι» της, έναν χρόνο μετά. Γκολ, θέαμα, G/G και… προχωράμε!

Η «τριάδα» μας κλείνει με… Premier League, αν και δεν το συνηθίζω. Βλέπω όμως σε μεγάλο βαθμό την Ίπσουιτς να σκοράρει στο Λονδίνο. Συναντά τη Γουέστ Χαμ, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, δεν πείθουν οι γηπεδούχοι του Λοπετέγκι.

Στηρίζω και εδώ το G/G, πιστεύοντας πως ακόμη και αν η έδρα «μιλήσει», ο Κίραν ΜακΚένα θα πανηγυρίσει για τουλάχιστον μία φορά, ξανά εκτός έδρας!

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου:

(17:00) Ρέξαμ – Νορθάμπτον 1 στο 1.55

(17:00) Ρόδεραμ – Ρέντινγκ G/G  στο 1.70

(17:00) Γουέστ Χαμ – Ίπσουιτς G/G στο 1.70