Big Ben: Διπλασιάζοντας... και με το παραπάνω, πριν τη διακοπή για το Nations League!

Σάββατο. Τελευταίο πριν από νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ε, γινόταν να λείπει ο Big Ben και οι στοιχηματικές του εκτιμήσεις από το England365; Φυσικά και όχι! Δυο... βαρβάτες επιλογές με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, από την 7η αγωνιστική της αγαπημένης μας Πρέμιερ Λιγκ! 



Big Ben: Διπλασιάζοντας... και με το παραπάνω, πριν τη διακοπή για το Nations League!

Προφανώς και δεν μιλάμε για μια έδρα που μπορεί κάποιος να περάσει «αέρα». Ακόμα κι αν πρόσφατα το τόλμησε η Λέστερ έχοντας πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων κόντρα στην Πάλας, η ομάδα του Γκλάσνερ αντέδρασε και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Το Selhurst Park φροντίζει να δυσκολεύει τη Λίβερπουλ παραδοσιακά, εξαιρώντας το 7-0 του Δεκέμβρη του 2020. 

Η επιλογή μου σε αυτό το παιχνίδι θα είναι η νίκη των «κόκκινων», σε συνδυασμό με το Under 3,5 τέρματα στην αναμέτρηση, κάτι που πληρώνει σε απόδοση 2.62 στη Novibet! 

Πηγαίνοντας στο Gtech Community, η αλήθεια είναι πως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αρχίζει το μυαλό μου και σκέφτεται... ύπουλα. Πώς γίνεται να ψάχνεις NoGoal με το... κυάλι στ' αποτελέσματα των Μπρέντφορντ και Γουλβς; Κάποια στιγμή δεν θα πάψει να συμβαίνει αυτό; Ε, ας ελπίσουμε να συνεχιστεί κι αυτή την αγωνιστική.

Οι «bees» έχουν 3/5 Over το τελευταίο διάστημα, 4/5 έχουν καταγράψει οι «λύκοι». Θα το «ακούσω», αλλά θα πάω και κάπως πιο προσεκτικά. Οπότε η επιλογή μου από αυτό το ματς θα είναι το G/G μαζί με Under 4,5 γκολ! 

Συνοπτικά η πρόταση του Big Ben στο England365.gr με αποδόσεις Novibet:

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ Under 3,5 - Απόδοση 2.62

Μπρέντφορντ - Γουλβς G/G και Under 4,5 - Απόδοση 2.10