Λάβρος ο Γκουαρδιόλα κατά Πρέμιερ και FIFA: «Θα μου πουν εμένα με ποιους θα παίξω; Η Πρέμιερ αρνήθηκε αναβολή την επόμενη σεζόν...»! (vids)

Ο Πεπ έχει... βαρεθεί τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι παίκτες και οι ομάδες μέσα στο χάος των ασταμάτητων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τα έβαλε με τη FIFA για τον κανονισμό της χρησιμοποίησης των καλύτερων παικτών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και αποκάλυψε το αίτημα της Σίτι που απορρίφθηκε από την Πρέμιερ για αναβολή στην έναρξη της επόμενης σεζόν! 



Λάβρος ο Γκουαρδιόλα κατά Πρέμιερ και FIFA: «Θα μου πουν εμένα με ποιους θα παίξω; Η Πρέμιερ αρνήθηκε αναβολή την επόμενη σεζόν...»! (vids)

Ένα μεγάλο... μπάχαλο. Να ψάχνουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μερικές μέρες να ηρεμήσει ο οργανισμός τους, το σώμα τους και να καθαρίσει το μυαλό τους από τις αναμετρήσεις και να μη βρίσκουν! 

Και αυτό έκανε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ξεσπάσει κατά... πάντων! 

Αρχικά τα έβαλε με τη FIFA κι έπειτα με την Πρέμιερ Λιγκ. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβάλλει τη χρησιμοποίηση των καλύτερων παικτών των ομάδων στη νέα μορφή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων το καλοκαίρι του 2025, με τον Καταλανό προπονητή να λέει: «Εμένα θα μου πουν ποιοι είναι οι καλύτεροι και με ποιους θα παίξω; Δεν υπάρχει περίπτωση να ρωτήσω κανέναν για τους παίκτες που θα βάλω. Αυτό είναι δική μου απόφαση!». 

Έπειτα, αποκάλυψε και το αίτημα της Σίτι προς την Πρέμιερ Λιγκ για την αναβολή των πρώτων αγωνιστικών της επόμενης σεζόν προκειμένου να καταφέρουν όλοι να πάρουν μερικές ανάσες παραπάνω έπειτα από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά της FIFA στις ΗΠΑ, λέγοντας: «Φυσικά και μας το αρνήθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ, Πρέμιερ Λιγκ...». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης