Το μέλλον του Τεν Χαγκ και το όνομα του... Τούχελ κυριαρχούν στον αγγλικό Τύπο!

Η συνάντηση της προσεχούς Τρίτης ανάμεσα στα στελέχη της Γιουνάιτεντ, το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο, το όνομα του Τόμας Τούχελ που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ολλανδού και το θέμα με τον Σιμόνε Ιντζάγκι κυριαρχούν στα οπισθόφυλλα του αγγλικού Τύπου, το πρωί του Σαββάτου! 



Το μέλλον του Τεν Χαγκ και το όνομα του... Τούχελ κυριαρχούν στον αγγλικό Τύπο!

Πρώτα να περάσει το ματς με την Άστον Βίλα κι έπειτα θα παρθεί όποια απόφαση κριθεί πως είναι για το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να ξεκαθαρίζει πως δεν εξαρτάται από εκείνον αν θα παραμείνει ο Τεν Χαγκ στον πάγκο της ομάδας και με τα στελέχη του συλλόγου να έχουν προγραμματίσει κρίσιμο meeting για την προσεχή Τρίτη, ο αγγλικός Τύπος ασχολείται με τις εξελίξεις στους «κόκκινους διαβόλους». 

Ανάμεσα σε πολλά, γίνεται αναφορά και στο όνομα του Τόμας Τούχελ που φιγουράρει ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Ολλανδού προπονητή στον πάγκο του κλαμπ του Μάντσεστερ, ενώ, οι Ιταλοί τονίζουν την άρνηση του Σιμόνε Ιντζάγκι να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ», επιλέγοντας να παραμείνει στην καλοδουλεμένη Ίντερ, όπου έχει βάλει τη σφραγίδα του. 

Κώστας Ζάλιαρης