Ο Ράμσντεϊλ αδιαφορεί για τους τίτλους στο βιογραφικό: «Καλύτερα να παίζω κι ας μην κερδίσω ποτέ, τίποτα» (vid)

Όταν ο «τίτλος» στη δουλειά του καθενός είναι κάτι για το οποίο πασχίζει ο περισσότερος κόσμος, ο Άαρον Ράμσντεϊλ απλά αδιαφορεί για ό,τι επιτυχίες μπορεί να έχει να παρουσιάσει στο βιογραφικό του. Απλά θέλει ν' απολαμβάνει αυτό που κάνει! 



Ο Ράμσντεϊλ αδιαφορεί για τους τίτλους στο βιογραφικό: «Καλύτερα να παίζω κι ας μην κερδίσω ποτέ, τίποτα» (vid)

Ο Άγγλος πορτιέρε τίθεται αντιμέτωπος με την Άρσεναλ, στην οποία ιδανικά θα ήθελε να παραμείνει για πολλά χρόνια, αλλά οι καταστάσεις ήταν τέτοιες που τον οδήγησαν στη μεταγραφή. 

Αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε να βγάλει εκτός 11άδας τον Νταβίντ Ράγια, αλλά εκείνος, ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί του μόλις ο Άαρον πήρε τη μεταγραφή του στη Σαουθάμπτον. 

Τώρα, ως μέλος των «αγίων», ο Ράμσντεϊλ κάνει αυτό που έχει δώσει... όρκο ζωής ν' απολαμβάνει, όσο γίνεται περισσότερο, στην παρουσία του στα γήπεδα. Να παίζει. Κι ας μη βγει πουθενά. 

«Ίνδαλμά μου μεγαλώνοντας ήταν ο Γιόσι Γιασκελάινεν στην Μπόλτον. Έπαιξε πολλά χρόνια και δεν κατέκτησε τίποτα. Προτιμώ να παίζω συνέχεια κι ας μην πάρω τίποτα ποτέ. Δεν θέλω να κατακτήσω Πρέμιερ Λιγκ και να είμαι στον πάγκο» ήταν τα λόγια του νυν πορτιέρε της ομάδας του Μάρτιν. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης