Ο Πίκφορντ είπε «όχι» στη Νιούκαστλ: Το πέναλτι, ο κόσμος της Έβερτον και μία ισοπαλία που… βολεύει! (vid)

Ισοπαλία στο «Γκούντισον Παρκ», απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τζόρνταν Πίκφορντ και από έναν βαθμό για Έβερτον και Νιούκαστλ, στην 7η αγωνιστική της Premier League!



Ο Πίκφορντ είπε «όχι» στη Νιούκαστλ: Το πέναλτι, ο κόσμος της Έβερτον και μία ισοπαλία που… βολεύει! (vid)

Δεν είχαν μείνει στη «λευκή» ισοπαλία από το 1998. Δεν είχαν παίξει 90 λεπτά στον 21ο αιώνα, στο «Γκούντισον Παρκ», δίχως να καταφέρουν αμφότερες να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Και όμως, έμελλε να συμβεί. Διότι κάπως έτσι ολοκληρώνεται μονομερώς η 7η αγωνιστική της Premier League και «έκλεισε» το πρόγραμμα του Σαββάτου (05/10), με Έβερτον και Νιούκαστλ να παίρνουν από έναν βαθμό!

Και η αλήθεια είναι πως ό,τι σημαντικότερο παρακολουθήσαμε, έλαβε χώρα στο πρώτο ημίχρονο.

Βρήκε δίχτυα η γηπεδούχος στο 18ο λεπτό με τον Ντουκουρέ, αλλά ο VAR το ακύρωσε, ενώ στο 35ο λεπτό, έλαβε χώρα η απόλυτη αποθέωση προς τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Απέκρουσε πέναλτι του Γκόρντον εντυπωσιακά, ξεσήκωσε το γήπεδο και οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, είναι εντυπωσιακές.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Αμφότερες συνεχίζουν αήττητες για τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ανεβαίνει δειλά – δειλά και η ομάδα του Σον Ντάις!

Δημήτρης Μανάκος