Όλα κρίνονται στο «Βίλα Παρκ»: Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον… υπηρεσιακό που θέλει, αν φύγει ο Τεν Χαγκ!

Η απόφαση δεν έχει παρθεί, το βράδυ στο «Βίλα Παρκ» θα κρίνει πολλά, αλλά τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν!



Όλα κρίνονται στο «Βίλα Παρκ»: Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον… υπηρεσιακό που θέλει, αν φύγει ο Τεν Χαγκ!

Ένα πολύ μεγάλο βράδυ αναμένεται να είναι αυτό της Κυριακής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς αν ηττηθεί από την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», όλα είναι… ορθάνοιχτα για το μέλλον του.

Ο Ολλανδός αμφισβητείται πλέον σε μεγάλο βαθμό, η εικόνα της ομάδας του δεν βελτιώνεται και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ κάποια στιγμή θα κληθεί να αποφασίσει.

Από εκεί και πέρα, αγγλικά δημοσιεύματα επισημαίνουν πως αν παρθεί η απόφαση της απόλυσης, τότε είναι πιθανό ο αντικαταστάτης του να είναι «υπηρεσιακός». Ποιος είναι αυτός;

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, με τον Ολλανδό να μοιάζει η ιδανικότερη περίπτωση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Κολακευμένος» ακούγεται πως είναι ο τέως σέντερ φορ των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος πάντως σκέφτεται μην τυχόν ο Τεν Χαγκ σκεφτεί πως η διαδοχή του στην τεχνική ηγεσία από τον ίδιο, θα είναι… προδοσία!

Δημήτρης Μανάκος