Φαν Ντάικ και Κονατέ φτιάχνουν την πιο αδιαπέραστη άμυνα της Πρέμιερ!

Προφανώς και μιλάμε για την καλύτερη επίδοση άμυνας στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 7 αγωνιστικές. Και προφανώς την έχει καταφέρει το σταθερό αμυντικό δίδυμο των Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Ιμπραϊμα Κονατέ στα μετόπισθεν της Λίβερπουλ! 



Φαν Ντάικ και Κονατέ φτιάχνουν την πιο αδιαπέραστη άμυνα της Πρέμιερ!

Οι «κόκκινοι» πέρασαν όσο δύσκολα θα περίμενε κάποιος, από το Selhurst Park με το τελικό 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας. Αν και θα μπορούσαν να είναι αρκετά πιο άνετοι οι παίκτες του Σλοτ, σε περίπτωση που - κυρίως ο Ζότα - ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος. 

Οι βαθμοί είναι ίδιοι είτε η νίκη εξασφαλιστεί με ένα είτε με περισσότερα γκολ, και αυτό που μετρά εξίσου πολύ είναι η αμυντική επίδοση της ομάδας. Σε 7 αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ έχει δεχθεί μόλις δυο τέρματα. Και φυσικά μιλάμε για την καλύτερη επίδοση μέχρι και αυτή τη στιγμή, με τις Τότεναμ και Νότιγχαμ Φόρεστ ν' ακολουθούν με πέντε τέρματα παθητικό. 

Οι Φαν Ντάικ και Κονατέ έχουν δημιουργήσει το πιο απροσπέλαστο αμυντικό δίδυμο της κορυφαίας Λίγκας, έχοντας δει αντιπάλους να παραβιάζουν την εστία της ομάδας τους μονάχα στις αναμετρήσεις με τις Γουλβς και Νότιγχαμ Φόρεστ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης