«Και... άργησε αυτή τη φορά!»: Η Μπρέντφορντ είνα ο ορισμός της προσπάθειας να πιάσεις τον αντίπαλο στον ύπνο (vid)

Θα έπρεπε να έχει βρεθεί τρόπος να τη σταματήσουν. Θα έπρεπε μετά και τη δεύτερη, άντε και την τρίτη φορά, να καταλάβουν άπαντες πως θα πρέπει στα πρώτα δευτερόλεπτα να προσέξουν πολύ. Κι όμως, η Μπρέντφορντ είναι ο ορισμός του «πετυχαίνω γκολ από τ' αποδυτήρια». 



«Και... άργησε αυτή τη φορά!»: Η Μπρέντφορντ είνα ο ορισμός της προσπάθειας να πιάσεις τον αντίπαλο στον ύπνο (vid)

Οι «bees» έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-3 απέναντι στη Γουλβς το απόγευμα του Σαββάτου στο Gtech Community Stadium, σκοράροντας... πιο καθυστερημένα σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια τους. 

Και τι εννοούμε με αυτό; Χρειάστηκαν 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Φρανκ για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Είχαν συνηθίσει τους οπαδούς τους, αλλά και τους αντιπάλους τους, να βρίσκουν στόχο προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Και να που τώρα άργησαν λίγο παραπάνω. Αλλά έκαναν ξανά αυτό που έχουν μάθει καλύτερα. 

Να πιάνουν στον ύπνο τον «εχθρό» και να του προκαλούν πλήγμα στην ψυχολογία προτού καλά - καλά ξεκινήσει η αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι πως η Γουλβς κατάφερε να βγάλει αντίδραση άμεσα, στο 4ο λεπτό, αλλά μετά οι «bees» κυριάρχησαν και είχαν σκοράρει συνολικά τέσσερις φορές από το πρώτο ημίχρονο. 

«Κάθε επίθεσή μας έμοιαζε ικανή να οδηγήσει σε γκολ. Ήταν τρομερή η επίδοσή μας μπροστά» είπε στις κάμερες ο Τόμας Φρανκ, που όμως, στους ποδοσφαιριστές του στ' αποδυτήρια θέλησε να τονίσει πως; «Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ δεχθήκαμε λιγότερες φάσεις, αλλά τελικά ο αντίπαλος πέτυχε περισσότερα γκολ. Και αυτό είναι το ποδόσφαιρο». 

Η αρχή είχε γίνει με τη Σίτι. Η συνέχεια δόθηκε με την Τότεναμ. Έπειτα ήρθε το ματς με τα «σφυριά» και τώρα αυτό με τους «λύκους». Δυστυχώς ακολουθεί διακοπή πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και δεν θα δούμε άμεσα αν θα επεκταθεί το φοβερό σερί του γρήγορου γκολ για την Μπρέντφορντ. Ωστόσο, αυτό ίσως είναι ευλογία για τον κόουτς της ομάδας, ώστε να βρει νέο πλάνο που δεν θα το περιμένουν οι αντίπαλοι... Επόμενο ματς, με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης