Η δήλωση του Τεν Χαγκ πριν το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το «ακραίο» σενάριο με τον Τσάμπι Αλόνσο!

Δήλωση Έρικ Τεν Χαγκ πριν το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απόλυτα ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στο πλάνο του. Ξεκάθαρα… ανεπηρέαστος σε σχέση με οτιδήποτε ακούγεται γύρω του!



Η δήλωση του Τεν Χαγκ πριν το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το «ακραίο» σενάριο με τον Τσάμπι Αλόνσο!

Τις πρώτες του δηλώσεις πριν από την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος μίλησε για την πίεση που καλείται να αντιμετωπίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ξεκαθάρισε πως την αντιλαμβάνεται πλήρως και πως συνολικά, συζητάμε για μία νοοτροπία που πρέπει να περάσει στην ομάδα του, με στόχο να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά.

Δεν ανέλυσε περισσότερο την ερώτηση του δημοσιογράφου και φυσικά, δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει το οποιοδήποτε σενάριο τον αφορά.

Ένα από τα… πολλά που έχουν κάνει άλλωστε την εμφάνισή τους, συνέδεσε το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ με τον Τσάμπι Αλόνσο! Δημοσίευα στη Γερμανία επισημαίνει πως ο Ολλανδός θα μείνει στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να λήξει το συμβόλαιο του Αλόνσο στην Μπάγερν Λεβερκούζεν και να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ… «Ακραίο»!

Δημήτρης Μανάκος