Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ «μίλησαν» στο Twitter: Αποθέωση στον Έβανς, «να φύγει» ο Τεν Χαγκ λόγω… 14ης θέσης!

Τα παράπονα προς τον Έρικ Τεν Χαγκ συνεχίζονται και μετά την ισοπαλία στο «Βίλα Παρκ» από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποθεώνουν ωστόσο, έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μιλώντας για την «κατάθεση ψυχής» από τον Τζόνι Έβανς!



Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ «μίλησαν» στο Twitter: Αποθέωση στον Έβανς, «να φύγει» ο Τεν Χαγκ λόγω… 14ης θέσης!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην ηττήθηκε, όπως αρκετοί θα περίμεναν, στο «Βίλα Παρκ» από την Άστον Βίλα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της για τέταρτο ματς στην Premier League, όμως η βαθμολογική της θέση δεν της επιτρέπει να είναι ικανοποιημένη.

Και αυτό διότι πάει στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στην 14η θέση της βαθμολογίας, έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς και κατέρριψε και την περσινή, αρνητική της επίδοση, όταν και είχε συγκεντρώσει έναν πόντο περισσότερο σε οκτώ αναμετρήσεις.

Κάπως έτσι, η «γκρίνια» για τον Έρικ Τεν Χαγκ είναι τεράστια και όλα θα κριθούν το βράδυ της Τρίτης, στη συνάντηση με την INEOS.

Παρόλα αυτά, από το απόγευμα στο «Βίλα Παρκ» υπάρχει ένας διασωθέντας. Και ονομάζεται… Τζόνι Έβανς. Εκθειάζουν την εμφάνισή του οι φίλοι της ομάδας, με αρκετούς να επισημαίνουν πως αποτελεί και την πιο χρήσιμη μεταγραφή στην εποχή του Ολλανδού στο «Ολντ Τράφορντ».

Δημήτρης Μανάκος