Το «ξέσπασμα» του Ράσφορντ στην αλλαγή του από τον Τεν Χαγκ: Οι τρεις λέξεις κατά του προπονητή του στη Γιουνάιτεντ! (vid)

Τρεις λέξεις κατά του προπονητή του; Ίσως! Αλλά σίγουρα τρεις λέξεις. Τι είπε άραγε ο Μάρκους Ράσφορντ, κατά την αλλαγή του στο Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;



Το «ξέσπασμα» του Ράσφορντ στην αλλαγή του από τον Τεν Χαγκ: Οι τρεις λέξεις κατά του προπονητή του στη Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ακίνδυνη απέναντι στην Άστον Βίλα, ο Έρικ Τεν Χαγκ ήθελε να μην ηττηθεί, αλλά άπαντες απόρησαν με τις αλλαγές του κατά τη διάρκεια της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Και μία από αυτές ήταν δεδομένα ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά αντικαταστάθηκε άμεσα στην επανάληψη.

Ο Ολλανδός προπονητής επισήμανε πως αυτό έγινε λόγω της κίτρινης κάρτας που δέχθηκε, αλλά… μάλλον ο Άγγλος επιθετικός δεν πείστηκε.

Και σύμφωνα με τους Άγγλους, βγαίνοντας από το γήπεδο, η κάμερα τον έπιασε να μονολογεί! Και όπως πάντα συνηθίζεται, προσπάθησαν να καταλάβουν τι είπε.

Τρεις λέξεις φαίνεται πως βγαίνουν από το στόμα του. Ποιες είναι αυτές; «He is gone mad». «Έχει τρελαθεί», σε ελεύθερη μετάφραση. Φυσικά, όλοι προβλέπουν πως αυτό πηγαίνει προς τον προπονητή του, αλλά ουδείς μπορεί να το πει με βεβαιότητα!

Δημήτρης Μανάκος