Το «σκονάκι» του Αρτέτα, η αδυναμία του Ράμσντεϊλ και τα πλάγια άουτ (pics)

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τις σημειώσεις του Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του ματς της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον και ο Ισπανός τεχνικός είχε καταγράψει ακόμα και την ανάγκη να εκμεταλλευτεί η ομάδα του την αδυναμία που γνώριζε κι εκείνος για τον Άαρον Ράμσντεϊλ. 



Το «σκονάκι» του Αρτέτα, η αδυναμία του Ράμσντεϊλ και τα πλάγια άουτ (pics)

Οι «κανονιέρηδες» κόπιασαν το Σάββατο απέναντι στους «άγιους» για να πάρουν τη νίκη με ανατροπή και να φτάσουν στο τελικό 3-1 χάρη στα τέρματα των Χάβερτς, Σάκα και Μαρτινέλι. 

Ο Μικέλ Αρτέτα γνωρίζει το μέταλλο της ομάδας του και το γεγονός πως δεν θ' αφήνει ούτε δευτερόλεπτο ανεκμετάλλευτο όταν ψάχνει αποτέλεσμα. 

Φυσικά κρατούσε κι εκείνος τις σημειώσεις του στον πάγκο, με το χαρτάκι του να έχει σχεδιάγραμμα με θέσεις, αλλά και συγκεκριμένες οδηγίες. 

Είχε μεριμνήσει να μεταφέρει στους παίκτες του την ανάγκη να εκμεταλλευτούν και την αδυναμία του Άαρον Ράμσντεϊλ, όπως προφανώς θα τη γνώριζαν και από την παρουσία του στην Άρσεναλ, ενώ, σημείωνε πράγματα για αλλαγές, για αποφυγή καταστάσεων, αλλά και για τις εκτελέσεις των πλάγιων άουτ. 

Κώστας Ζάλιαρης