«Enough is enough»: Φήμες για οριστική απόφαση του Ράτκλιφ, θέλει τον Τούχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Enough is enough». Αυτό φημολογείται πως σκέφτεται ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, αναφορικά με το θέμα του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και για τον λόγο αυτόν, σκέφτεται πως ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», μπορεί να είναι ο Τόμας Τούχελ. Τον ήθελε το καλοκαίρι, τον θέλει ξανά, μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει!



«Enough is enough»: Φήμες για οριστική απόφαση του Ράτκλιφ, θέλει τον Τούχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μπορεί το καλοκαίρι ο Τόμας Τούχελ να αποτελούσε διακαή πόθο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Έρικ Τεν Χαγκ πήρε ξανά «ψήφο» εμπιστοσύνης από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

Η πτωτική πορεία της ομάδας οδήγησε τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να στραφεί ξανά στο πρόσωπο του έμπειρου Γερμανού τεχνικού, με μοναδικό στόχο να τον πείσει να αναλάβει την θέση της τεχνικής ηγεσίας της Γιουνάιτεντ.

Εκτός από το όνομα του πρώην προπονητή της Τσέλσι και κατόχου του Champions League, έντονη είναι η φημολογία πως η διοίκηση βλέπει και την περίπτωση του Τόμας Φρανκ, ο οποίος πιστώνεται την εξαιρετική του δουλεία στον πάγκο της Μπρέντφορντ και φαντάζει έτοιμος για το επόμενο του βήμα.

Βέβαια, η περίπτωση του συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, καθώς ο Τούχελ παραμένει πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει ξανά στην Αγγλία!

Κωνσταντίνος Μακρής