Υπάρχει… θέμα με Άρνολντ και Ρεάλ, το «έδειξε» ο Fabrizio Romano: Η κίνηση που πρέπει να προβληματίσει τη Λίβερπουλ!

Αργεί η Λίβερπουλ, περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, το «υπενθυμίζει» με τον τρόπο του ο Fabrizio Romano… Και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Αν αυτό δεν συμβεί και ο Άγγλος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους», η «Βασίλισσα» θα μπει για τα καλά στη συζήτηση! Και δεν της λες εύκολα… όχι!



Υπάρχει… θέμα με Άρνολντ και Ρεάλ, το «έδειξε» ο Fabrizio Romano: Η κίνηση που πρέπει να προβληματίσει τη Λίβερπουλ!

Γνωρίζουμε όλοι την τακτική με την οποία κινείται ο Fabrizio Romano στην εκάστοτε μεταγραφική υπόθεση.

Γράφει κάτι που γνωρίζει, αναμένει την εξέλιξη της υπόθεσης, κάνει retweet την πρώτη ανάρτησή του όταν κάτι έχει αλλάξει ή όταν κάτι επιβεβαιώνεται και προβαίνει σε μία αποκάλυψη.

Κάθε καλοκαίρι ακριβώς το ίδιο πράγμα και αισίως, κάτι πρέπει να… προβληματίσει τη Λίβερπουλ! Ο λόγος; Διότι πριν από μερικές ώρες, ο έγκριτος δημοσιογράφος επανέφερε στην αρχική σελίδα του προφίλ του στο Twitter, μία ανάρτηση για τον Αλεξάντερ Άρνολντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τότε, είχε επισημάνει πως η «Βασίλισσα» εξετάζει την περίπτωσή του, αναμένοντας τι μέλλει γενέσθαι με την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ. Μέχρι και τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Άγγλος δεν έχει υπογράψει. Και όσο αυτό δεν συμβαίνει, η πίεση από την πλευρά των Ισπανών θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Και… μάλλον, γίνεται! Η Ρεάλ εξακολουθεί να τον θέλει, στην Ισπανία το γράφουν πολλάκις και με τον δικό του τρόπο ο Romano το επιβεβαιώνει. Μήπως σιγά – σιγά, η Λίβερπουλ πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες και να «ανησυχήσει»;

Δημήτρης Μανάκος