Ο λόγος που η INEOS κρατάει… ακόμη τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ: Το Champions League και η αποζημίωση!

Απόφαση δεν έχει παρθεί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να «παραπαίει» και οι Άγγλοι προσπαθούν να εκλογικεύσουν την INEOS και τον χειρισμό του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, σε ό,τι αφορά τον Έρικ Τεν Χαγκ!



Ο λόγος που η INEOS κρατάει… ακόμη τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ: Το Champions League και η αποζημίωση!

Το meeting ολοκληρώθηκε. Είχε διάρκεια επτά ωρών. Όλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκαν επί τάπητος, αλλά όπως προκύπτει τη δεδομένη χρονική στιγμή από τους Άγγλους, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ συνεχίζει στους «κόκκινους διαβόλους» λοιπόν; Ίσως! Αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, ο λόγος που δεν πάρθηκε άμεσα κάποια απόφαση, σχετίζεται άμεσα με τη βαθμολογική θέση της ομάδας, μετά τη δεύτερη διακοπή της Premier League, για τις εθνικές ομάδες.

Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ο Ολλανδός προπονητής φημολογείται πως μένει στο «Ολντ Τράφορντ», επειδή η αποζημίωσή του ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια.

Αυτά σε συνδυασμό με την απώλεια των 50 εκατομμυρίων από το Champions League, στο οποίο δεν συμμετέχει φέτος η ομάδα, και ίσως και τη νέα σεζόν, καθιστούν δύσκολη την απομάκρυνσή του.

Προφανώς, όλα αυτά μπορούν να ανατραπούν. Αλλά όσο δεν προκύπτει απόφαση, ο Τεν Χαγκ μένει μέχρι νεωτέρας!

Δημήτρης Μανάκος