Ένας αποκαλυπτικός Πογέτ για Τσέλσι και Αγγλία: «Θα ήμουν σε κώμα για επτά ημέρες λόγω του αλκόολ!»

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Times. Μίλησε για όλους και για όλα, φτάνοντας μέχρι και την ποδοσφαιρική του καριέρα, το πέρασμά του από την Τσέλσι, τον τραυματισμό του και πολλά ακόμα!



Ένας αποκαλυπτικός Πογέτ για Τσέλσι και Αγγλία: «Θα ήμουν σε κώμα για επτά ημέρες λόγω του αλκόολ!»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την θητεία του στην Τσέλσι το 1997 και για τις δυσκολίες, τις οποίες αντιμετώπισε, φτάνοντας στην Αγγλία, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή του στους Times!

Πιο αναλυτικά, έκανε λόγο για τον σοβαρό του τραυματισμό στον χιαστό. ο οποίος τον έθεσε εκτός για πέντε μήνες. Ο ίδιος μπορεί να μην μπορούσε να αγωνιστεί, όμως εξελίχθηκε πνευματικά, μαθαίνοντας την αγγλική γλώσσα. Μια διαδικασία, την οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όλοι οι ξένοι της ομάδας λίγο αργότερα, μετά την εντολή του αρχηγού της Τσέλσι, Ντένις Γουάιζ.

Επιπλέον, φρόντισε να μάθει και για την κουλτούρα του ποτού, όπως ο ίδιος λέει, μην μπορώντας να «συλλάβει» τις ποσότητές του αλκοόλ που κατανάλωναν οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές.

Ένα περιστατικό, το οποίο μαρτυρά το σάστισμά του, είναι πως στην πρώτη του έξοδο του έδωσαν δύο ποτήρια μπύρας, ένα σε κάθε χέρι. Τέλος, αναφέρθηκε στις χριστουγεννιάτικες συγκεντρώσεις των παικτών, λέγοντας για… πλάκα πως αργούσε συνειδητά, καθώς αν έπινε από την αρχή, θα βρισκόταν σε κώμα για επτά μέρες.

Κωνσταντίνος Μακρής