Ο Χάαλαντ κρατά ανοιχτή τη «βεντέτα» με τον Γκάμπριελ: «Εγώ να μετανιώσω;»! (vid)

Σαν να του πετάς... σωσίβιο για να βοηθήσει και να σωθεί, αλλά να το αφήνει μακριά του. Κάπως έτσι ο Έρλιγνκ Χάαλαντ αρνήθηκε να βάλει τέλος στην κόντρα του με τον Γκάμπριελ και διατηρεί δυνατή τη... φωτιά για την επόμενη φορά που θα συναντηθεί η Σίτι με την Άρσεναλ...



Ο Χάαλαντ κρατά ανοιχτή τη «βεντέτα» με τον Γκάμπριελ: «Εγώ να μετανιώσω;»! (vid)

Ο Viking των «πολιτών» στο δραματικό φινάλε του πρόσφατου ντέρμπι της ομάδας του με τους Λονδρέζους στο Etihad με τον Στόουνς να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις, είχε πάρει την μπάλα από το βάθος της εστίας και την είχε πετάξει στο κεφάλι του Γκάμπριελ στους πανηγυρισμούς. 

Λίγο αργότερα τα είχε βάλει με τον Αρτέτα ζητώντας του... ταπεινότητα, ενώ, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση και με παίκτες του λονδρέζικου κλαμπ. 

Έχοντας δεχθεί ερώτηση για όσα έγιναν τότε και κυρίως για το γεγονός πως είχε πετάξει την μπάλα στον Βραζιλιάνο στόπερ των «κανονιέρηδων», ο Χάαλαντ απάντησε: «Δεν μετανιώνω για πολλά πράγματα στη ζωή μου...». 

Και κάπως έτσι απλά έριξε λάδι στη φωτιά που... σιγοκαίει ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ, μέχρι την επόμενη συνάντησή τους! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης