«Γαλανόλευκο» εμπόδιο για την Αγγλία

Ματς πρόκληση για την Ελλάδα στο «ναό» του ποδοσφαίρου. Αγγλία και Ελλάδα θα «μονομαχήσουν» την Πέμπτη (21:45) στο Γουέμπλεϊ στο μεγάλο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του UEFA Nations League.  



«Γαλανόλευκο» εμπόδιο για την Αγγλία

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο πλευρών ότι μετρούν μόνο νίκες και η ομάδα που θα συνεχίσει με «τρίποντο» θα κάτσει μόνη πρώτη στην κορυφή του 2ου ομίλου στη League B.

Η Αγγλία βρίσκεται στη μετά Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εποχή και στον πάγκο της βρίσκεται ο υπηρεσιακός προπονητής Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος στο Nations League μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Ιρλανδία (0-2) και Φινλανδία (2-0).

Η Ελλάδα με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο γύρισε σελίδα και ξεκίνησε με το «δεξί» τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Nations League. H «γαλανόλευκη» νίκησε 3-0 τη Φινλανδία και 0-2 την Ιρλανδία παρουσιάζοντας ισορροπία και συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Η εικόνα των δύο ομάδων ναι μεν καθιστά τους Άγγλους φαβορί, αλλά παραδοσιακά οι ομάδες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν λυγίζουν εύκολα. Τα «λιοντάρια» στο περασμένο ματς με την Φινλανδία στο Γουέμπλει νίκησαν σκοράροντας και τα δυο γκολ μετά την ανάπαυλα, ενώ η Ελλάδα στο Δουβλίνο ήταν στο 0-0 στο 45λεπτο πριν επικρατήσει (2-0) των Ιρλανδών. Η ισοπαλία στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αγγλία και Ελλάδα προσφέρεται σε απόδοση 2.45.

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα

Τα «λιοντάρια» σπάνια χάνουν μέσα στο «σπίτι» τους, όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν το Euro ηττήθηκαν σε φιλικό από την Ισλανδία 0-1. Η Ελλάδα δεν έχει νικήσει ποτέ την Αγγλία και σε 11 ματς μετράει 9 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Αναμφισβήτητα το σπουδαιότερο παιχνίδι ήταν το 2-2 στο Ολντ Τράφορντ το 2001 όταν η Εθνική δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε με το απευθείας φάουλ του Ντέιβιτ Μπέκαμ.

Για τους παίχτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το παραπάνω στατιστικό δίνει έξτρα κίνητρο και περιμένουμε ότι θα τα δώσουν όλα για να σκοράρουν μέσα στο Γουέμπλει. Απόδοση 2.10 η Ελλάδα να σκοράρει Over 0.5 μέσα στο Λονδίνο.

Champion προσφορά* Γνωριμίας

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα  για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.