Η ξεκάθαρη συμφωνία με Κάρσλεϊ και το θέμα της παραμονής του στον πάγκο της Αγγλίας

Βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, έπειτα από τον «θόρυβο» που επικράτησε γύρω από την παρουσία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας ανδρών της Αγγλίας, ο Λι Κάρσλεϊ τόνισε ότι δεν περιμένει να παραμείνει εκείνος στο «τιμόνι» των «τριών λιονταριών»! 



Η ξεκάθαρη συμφωνία με Κάρσλεϊ και το θέμα της παραμονής του στον πάγκο της Αγγλίας

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής εξ αρχής γνώριζε ότι η δουλειά που θα έκανε στο ανδρικό τμήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του θα διαρκούσε μερικούς μήνες. 

Για την ακρίβεια, θα καθοδηγούσε τους Άγγλους διεθνείς σε τρία διαφορετικά κομμάτια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Nations League. 

Γι' αυτό και λίγο μετά το ματς με την Ελλάδα, η οποία πήρε ιστορική νίκη στο «Γουέμπλεϊ», ο Κάρσλεϊ θέλησε να καταστήσει σαφές ότι:

«Η συμφωνία μας είναι για τρία διαφορετικά camps, μου απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια μέχρι και τον Νοέμβρη και ευελπιστώ μετά από αυτό να επιστρέψω στις Ελπίδες. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω ή δεν θέλω τη θέση. Είναι μια από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο. Ωστόσο, η συμφωνία που έχω κάνει είναι ξεκάθαρη και έχω ακόμα μπροστά μου τρία παιχνίδια για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης