Η Αγγλία μπέρδεψε τους πάντες και... χάθηκε, παίζοντας με ένα σύστημα που δοκιμάστηκε μονάχα 20 λεπτά!

Οι Άγγλοι οπαδοί δεν πίστευαν στ' αυτιά τους αυτό που άκουγαν, όταν ο Λι Κάρσλεϊ προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έπαιζε η εθνική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ελλάδα. 



Η Αγγλία μπέρδεψε τους πάντες και... χάθηκε, παίζοντας με ένα σύστημα που δοκιμάστηκε μονάχα 20 λεπτά!

Με τον Ρίκο Λιούις να τοποθετείται κάπως σαν αριστερός φουλ μπακ, αλλά να κάνει και πιο εσωτερικές κινήσεις. Με τους Στόουνς - Κόλγουιλ να μένουν και τελείως μόνοι τους στα μετόπισθεν και να γίνεται και ένας... χαμός από παίκτες στο χώρο του κέντρου. Και τελικά, με την Αγγλία να έχει προσπαθήσει πολύ να βρει πατήματα και να το καταφέρνει μετά τα πρώτα 20-25 λεπτά στο παιχνίδι με την Ελλάδα. 

Τα «τρία λιοντάρια» έπεσαν σε μια μεγάλη παγίδα, την οποία όμως έφτιαξαν εκείνα. Για την ακρίβεια, την έφτιαξε ο Λι Κάρσλεϊ, έχοντας δουλέψει ελάχιστα αυτό το σύστημα που επιχείρησε να εφαρμόσει με τους διεθνείς στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ». 

Όπως σχολίασε: «Προσπάθησα να γεμίσω το χώρο του κέντρου, ήταν κάτι που το κάναμε για ένα 20λεπτο στην προπόνηση της προηγούμενης μέρας και απλά πειραματιστήκαμε». 

Η Αγγλία εμφανίστηκε μπερδεμένη, γιατί έπαιξε κάτι που το είχε δουλέψει απλά ένα 20λεπτο σε μια προπόνηση! Και το πλήρωσε πολύ ακριβά, απέναντι στους Έλληνες που είχαν και ξεκαθάρο πλάνο και ξεκάθαρο στόχο. Τη νίκη. Και την πήραν με παλικαρίσια εμφάνιση. 

Κώστας Ζάλιαρης