Η κακή βραδιά της Αγγλίας ερμηνεύεται με τη δυσαναλογία αστέρων στο χορτάρι και τελικών στο στόχο...

Η τρομερά σφιχτή αμυντική λειτουργία της Ελλάδας στο «Γουέμπλεϊ» και ο τρόπος που οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς «εξουδετέρωσαν» τα μεγάλα ατού της Αγγλίας έγιναν εμφανή από τις ελάχιστες φορές που οι παίκτες του Κάρσλεϊ έστειλαν την μπάλα προς την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. 



Η κακή βραδιά της Αγγλίας ερμηνεύεται με τη δυσαναλογία αστέρων στο χορτάρι και τελικών στο στόχο...

Η Αγγλία από το πουθενά θα έπαιρνε βαθμό, αν τελικά το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης της Πέμπτης στο «Γουέμπλεϊ» έμεινε μέχρι τέλους και δεν χάριζε την ιστορική νίκη στη «γαλανόλευκη» ο Παυλίδης στο 90'+4'. 

Τα «τρία λιοντάρια» κατάφεραν να σημειώσουν μόλις δυο τελικές στην αντίπαλη εστία κι αυτό λέει πολλά! Ειδικά όταν οι Σάκα, Πάλμερ, Μπέλιγχαμ, Φόντεν και Γκόρντον βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχαν ούτε μια σπιθαμή χώρου για να κινηθούν όπως θα το ήθελαν. 

Οι κακές αποφάσεις του Κάρσλεϊ στο πρώτο μέρος, η αποφασιστικότητα της Ελλάδας που έπαιζε με 12 για να τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ και η κακή βραδιά στην οποία βρέθηκαν οι περισσότεροι Άγγλοι διεθνείς, έγραψαν την ιστορία του ματς για την 3η αγωνιστική του Nations League. 

Κώστας Ζάλιαρης