Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Το «σαν σήμερα» που… σπάει η Κροατία και η Πορτογαλία του Κριστιάνο!

Στοίχημα, εθνικές ομάδες και είμαστε ξανά εδώ, μετά την επιστροφή μας από την Αγγλία και την τεράστια νίκη της Ελλάδας, αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δύο παιχνίδια για σήμερα… Το «σαν σήμερα» που αποκλείεται να θυμάστε για την Κροατία και ένα οριακό παιχνίδι για Πολωνούς και Πορτογάλους!



Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Το «σαν σήμερα» που… σπάει η Κροατία και η Πορτογαλία του Κριστιάνο!

Επιστρέψαμε στην Ελλάδα μετά από ένα τρομερά έντονο και συναισθηματικά φορτισμένο διήμερο.

Τους λόγους τους ξέρετε. Η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε ένα τεράστιο αποτέλεσμα, ένα ιστορικό «διπλό» στο «Wembley». Αλλά δεν μπορούσε ούτε να το χαρεί, ούτε να το πανηγυρίσει, εξαιτίας του απρόσμενου γεγονότος με τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Είμαστε πλέον εδώ, συνεχίζεται η εβδομάδα των εθνικών ομάδων και αφού σήμερα δεν έχει Championship, σας προτείνω δύο παιχνίδια που πιστεύω πολύ. Το πρώτο ξεκινάει στις 19:00, το δεύτερο 2,5 ώρες περίπου αργότερα.

Θεωρώ λοιπόν πως η Κροατία, εύκολα ή δύσκολα, θα κερδίσει τους Σκωτσέζους. Προέρχεται από νίκη, τους φιλοξενεί για πρώτη φορά μετά το 3-1 του 2021, δεν έχει χάσει στο «σπίτι» της, από πέρυσι, τέτοια μέρα, απέναντι στην Τουρκία με 1-0!

Το δεύτερο ματς που επιλέγω είναι αυτό της Πολωνίας με την Πορτογαλία. Πρώτοι με 2Χ2 είναι οι Ίβηρες, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που σκοράρει διαρκώς στη Σαουδική Αραβία. Πάμε όμως, σε ένα ματς λεπτομερειών. Επιλέγω το 2-3 γκολ, οριακή συνάντηση, όπως και οι δύο από τις τέσσερις πρόσφατές τους, σε αυτό το γήπεδο.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(19:00) Κροατία – Σκωτία 1 στο 1.56

(19:00) Πολωνία – Πορτογαλία 2-3 γκολ στο 2.00