Ούτε τώρα η Σκωτία, παρά τον προσωρινό φόβο που προκάλεσε στους Κροάτες…

Μένει με μόλις μια νίκη σε 15 παιχνίδια και… συνεχίζει. Η εθνική ομάδα της Σκωτίας υπέστη νέα ήττα στο Nations League, αυτή τη φορά με το τελικό 2-1 από την Κροατία στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Με ανατροπή πήραν τη νίκη ο Μόντριτς και η παρέα του, τα... χρειάστηκαν στο 95' όταν δέχθηκαν γκολ, μέχρι ν' αποφασίσει ο VAR.   



Ούτε τώρα η Σκωτία, παρά τον προσωρινό φόβο που προκάλεσε στους Κροάτες…

Οι Βρετανοί, αν και προηγήθηκαν στο Μαξιμίρ, δεν κατάφεραν να χαρούν καθόλου. Παρά τις ενδείξεις της μαχητικότητας και το ανταγωνιστικό πρόσωπο, αρκούσαν μερικές στιγμές εμπειρίας και ικανότητας από πλευράς Κροατών για να έρθουν τα πάνω – κάτω.

Ο Κρίστι στο 32’ με διαγώνιο σουτ εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο λάθος του Σούταλο στην αντίπαλη άμυνα για το 1-0, αλλά αυτό έμεινε μονάχα για τρία λεπτά.

Στο 35’ ο Ματάνοβιτς τελείωσε υπέροχα μια φάση με ασίστ από τον Πέρισιτς και μονοκόματο σουτ με το δεξί, ενώ, η ανατροπή από πλευράς Κροατών ολοκληρώθηκε στο 70ο λεπτό με την κεφαλιά του Κράμαριτς. Ο Γκόρντον έπιασε το σουτ του Σόσα, αλλά ήταν εξουδετερωμένος όταν ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ πήρε το «ριμπάουντ».

Στο 90'+5' σε φάση που συμμετείχε ο Άνταμς, έτρεξε στο χώρο όντας εκτεθειμένος και παρά το γκολ που θα πρόσφερε την ισοφάριση στο σύνολο του Στιβ Κλαρκ, ο VAR αποφάσισε ορθά και το 2-1 παρέμεινε. 

Κώστας Ζάλιαρης