Η ασίστ του Μπρούνο στον Μπερνάντο είναι απόδειξη του δείκτη ευφυΐας του (vid)

Ούτε προσπάθησε να γυρίσει προς την εστία, ούτε να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω, ούτε κάποιο ανάποδο γύρισμα. Ήξερε πού πατούσε, καταλάβαινε πόσο δύσκολη ήταν η φάση και η τοποθέτηση του σώματός του και είχε απόλυτη διαύγεια για το τι έπρεπε να κάνει. Η ασίστ του Μπρούνο στον Μπερνάρντο είναι στιγμή γεμάτη ποιότητα…  



Η ασίστ του Μπρούνο στον Μπερνάντο είναι απόδειξη του δείκτη ευφυΐας του (vid)

Ο Μπρούνο Φερνάντες ετοίμασε το πρώτο γκολ για την Πορτογαλία στο 3-1 επί της Πολωνίας το βράδυ του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική του Nations League. Συνέχισε να προσφέρει είτε με γκολ, είτε με δημιουργία στους Ίβηρες, σε ακόμα ένα παιχνίδι για τη διοργάνωση της UEFA και μάλιστα, θα μπορούσε και να έχει χριστεί σκόρερ, αν δεν έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο δεύτερο ημίχρονο ο Σκορούπσκι.

Ο τρόπος που ετοιμάζει το γκολ για τον Μπερνάρντο στο 26ο λεπτό, φεύγοντας προς το δεύτερο δοκάρι, με πλάτη στην εστία, βλέποντας και την κίνηση του συμπαίκτη του για να του «σερβίρει» στο πιάτο το 1-0, είναι απόλυτη απόδειξη της δυνατότητάς του να σκεφτεί, να δει το χώρο και να πάρει την απόφαση σε κλάσματα δευτερολέπτου.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης