Πού κρύβεται αυτός ο Μούντρικ, όταν βάζει την μπλε φανέλα; (vid)

Πάλι πρωταγωνιστής με τα χρώματα της πατρίδας του. Σκόρερ. Ορεξάτος. Με διάθεση και ικανότητα να ξεχωρίσει. Ο Μικάιλο Μούντρικ γι’ ακόμα μια φορά παρουσιάστηκε πολύ διαφορετικός με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, απ’ αυτό που δείχνει στον κόσμο της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  



Πού κρύβεται αυτός ο Μούντρικ, όταν βάζει την μπλε φανέλα; (vid)

Είναι αλήθεια πως με τον Έντσο Μαρέσκα προσπαθεί να κάνει νέο ξεκίνημα. Γι’ ακόμα μια σεζόν. Φέτος, στο Λονδίνο αρχίζουν ν’ αντιλαμβάνονται τι μπορεί να καταφέρει ο Ουκρανός εξτρέμ, αλλά ακόμα περιμένουν να διαπιστώσουν πως όντως μπορεί να βρει σταθερότητα και συνέπεια στις καλές εμφανίσεις. Κι όχι απλά να περιορίζεται σε ελάχιστες καλές στιγμές μέσα στα ματς.

Τώρα που πήγε πάλι στην εθνική ομάδα, ο Μούντρικ έκανε… τα δικά του. Και ξεχώρισε. Και σκόραρε για να χαρίσει νίκη. Και έδειχνε γεμάτος αυτοπεποίθηση. Και το γκολ του ήταν αποτέλεσμα αυτού. Και οι οπαδοί των «μπλε» κάνουν υπομονή για να του επιτρέψουν να φτάσει και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στα επίπεδα της απόδοσης που πιάνει κάθε φορά που βάζει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο διεθνής αστέρας της Τσέλσι ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 1-0 των Ουκρανών απέναντι στη Γεωργία, χαμογέλασε, το χάρηκε και ο Μαρέσκα θα περιμένει να δει αυτό το χαμόγελο και αυτές τις γεμάτες πίστη στον εαυτό του, ατομικές ενέργειες, στις υποχρεώσεις του παίκτη με την Τσέλσι... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης