Έιντζελ Γκόμες: Το success story του Λι Κάρσλεϊ στην Αγγλία

Έκανε ασίστ στον Γκρίλις με μαγικό τρόπο. Εννοείται πως αν την έκανε κάποιος αρκετά πιο εμπορικός ποδοσφαιριστής, θα είχε γίνει χαμός. Παρ’ όλα αυτά, ο Έιντζελ Γκόμες σκόρπισε ενθουσιασμό στους Άγγλους οπαδούς και χαρακτηρίζεται ως το success story της σύντομης θητείας του Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της εθνικής ομάδας.  



Έιντζελ Γκόμες: Το success story του Λι Κάρσλεϊ στην Αγγλία

Ο Έιντζελ Γκόμες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Κι αυτό είναι μεγαλύτερο και πιο σημαντικό στοιχείο απ’ όλα τα υπόλοιπα που θα μπορούσε να βρει κανείς αναζητώντας πράγματα για τον 24χρονο χαφ της Λιλ αυτή τη στιγμή.

Βρίσκεται στη Γαλλία την τελευταία τριετία, δεσμεύεται μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, έκανε το ξεπέταγμά του στο ανδρικό τμήμα της εθνικής Αγγλίας από τον περασμένο μήνα και τώρα αντικρίζει όσα περιλαμβάνει η ανάδυση στην ποδοσφαιρική επιφάνεια.

Έπαιξε 13’ στις 7 του Σεπτέμβρη στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία, πήρε 90λεπτο απέναντι στους Φινλανδούς στο «Γουέμπλεϊ» και αγωνίστηκε 80’ με ασίστ στο 3-1 του Ελσίνκι το βράδυ της Κυριακής.

Και οι «λιλουά» ξέρουν πολύ καλά τι χαμό μπορεί να προκαλέσει ο Γκόμες και οι δυνατότητές του στη μεσαία γραμμή, για τις ομάδες στις οποίες μπορεί να… ανοίξει η όρεξη τους επόμενους μήνες…

Η Γιουνάιτεντ τον είχε δικό της, ήταν προϊόν των ακαδημιών της, το 2020 έφυγε ελεύθερος για τη Γαλλία, πέρασε μια σεζόν ως δανεικός στη Μποαβίστα και από το 2021 έχει παραμείνει να εξελιχθεί και να προσφέρει στη Λιλ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης