Double νικών κόντρα στο Μαυροβούνιο για την Ουαλία και συνεχίζεται το θετικό σερί του Μπέλαμι!

Με απουσίες, αλλά με πείσμα μετά την κακή ισοπαλία της Παρασκευής με την Ισλανδία, η Ουαλία κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να επικρατήσει 1-0 του Μαυροβουνίου για την 4η αγωνιστική του Nations League. Επεκτείνει την κορυφαία επίδοση του αήττητου στα πρώτα του παιχνίδια στην άκρη του πάγκου ο Κρεγκ Μπέλαμι. 



Double νικών κόντρα στο Μαυροβούνιο για την Ουαλία και συνεχίζεται το θετικό σερί του Μπέλαμι!

Με 7 αλλαγές σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο ματς του παραθύρου του Οκτώβρη για το Nations League.

Δίχως τους Ράμσεϊ, Νταν Τζέιμς, Αμπάντου και με τους Τζόνσον και Τζόρνταν Τζέιμς τιμωρημένους, οι Ουαλοί βρήκαν τρόπο να πάρουν όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης της UEFA. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέρησης πέτυχε ο Χάρι Γουίλσον κερδίζοντας πέναλτι και εκτελώντας ο ίδιος από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο 36ο λεπτό. Θετικότατη η εικόνα των Βρετανών έκαναν το double νικών απέναντι στο Μαυροβούνιο μετά το 2-1 εκτός έδρας τον Σεπτέμβριο, προτού μεσολαβήσουν ισοπαλίες με Τουρκία και Ισλανδία. 

Ο Κρεγκ Μπέλαμι είχε ήδη πετύχει μια ιδιαίτερη επίδοση ως ομοσπονδιακός κόουτς, αλλά τώρα επέκτεινε στα τέσσερα, τα πρώτα του παιχνίδια στην άκρη του πάγκου δίχως ήττα για τους «δράκους». 

Με αλλαγή πέρασε στο ματς ο Τζο Άλεν στο δεύτερο μέρος, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα με το εθνόσημο μετά το 2022. 

Κώστας Ζάλιαρης