Φοβερός Αζάρ σε εκπομπή: «Για ποιον λόγο να είσαι Τότεναμ; Το 2016 είπα δεν θα το πάρετε στο Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Οπαδός της Τσέλσι. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Και έμαθε να θέλει το... κακό της Τότεναμ. Και το προκαλούσε όσο περνούσε από το χέρι του. Ο Εντέν Αζάρ εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή κι εκεί πίκαρε τρομερά τον συνομιλητή του, ο οποίος στηρίζει τα «σπιρούνια» και ήθελε να μιλήσουν για την αξέχαστη «μάχη του Μπριτζ», το 2016! 



Φοβερός Αζάρ σε εκπομπή: «Για ποιον λόγο να είσαι Τότεναμ; Το 2016 είπα δεν θα το πάρετε στο Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από την Πρέμιερ Λιγκ και ένας από τους πιο «υδραυλικούς» παίκτες παγκοσμίως όταν βρισκόταν στο Λονδίνο, μίλησε ξανά για τη μεγάλη του αγάπη. 

«Γιατί να είσαι Τότεναμ;» αναρωτήθηκε, προκαλώντας γέλια, όταν έμαθε από τον συνομιλητή του πως είναι οπαδός των «σπιρουνιών». 

«Είπα δεν θα το πάρετε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Και όταν ο κόουτς μού είπε να σηκωθώ να ετοιμαστώ για να μπω στο παιχνίδι, σκέφτηκα ότι έχω 45 λεπτά να κάνω ό,τι μπορώ. Τώρα εξαρτώνται όλα από εμένα. Δεν γίνεται να χάσουμε από την Τότεναμ» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε με την περιγραφή όσων συνέβησαν εκείνη τη μαγική 2α Μαΐου του 2016. 

Απολαύστε τον: 

 

Κώστας Ζάλιαρης