Ο Φέρντιναντ ξεκαθάρισε τι σημαίνει η απόφαση της Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ: «ΚΑΝΕΝΑΣ ασφαλής, τώρα το ξέρετε!»

Ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε μετά τη λήξη του συμβολαίου των πολλών εκατομμυρίων λιρών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από την απρόσμενη απόφαση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και της INEOS! Και ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, «προειδοποιώντας» άπαντες στην ομάδα!



Ο Φέρντιναντ ξεκαθάρισε τι σημαίνει η απόφαση της Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ: «ΚΑΝΕΝΑΣ ασφαλής, τώρα το ξέρετε!»

Στη γενικότερη επιχείρηση μείωσης των εξόδων και ακολουθώντας νέα πολιτική στο κομμάτι των οικονομικών, η INEOS του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αποφάσισε να σταματήσει την καταβολή μισθού στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον ρόλο του πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα παραμείνει φυσικά μέλος της διοίκησης και θα είναι ευπρόσδεκτος στο «Ολντ Τράφορντ».

Αλλά δεδομένα, στο άκουσμα της είδησης, επρόκειτο για μία απόφαση που ελάχιστοι θα περίμεναν πως θα λάβει χώρα.

Και όμως, συνέβη! Και σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, αποτελεί την απόλυτη απόδειξη, αναφορικά με το πως ουδείς στην ομάδα δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Πόσω δε μάλλον, από την στιγμή που η εν λόγω επιλογή αφορά έναν «θρύλο» για ολόκληρο τον οργανισμό.

Αυτό επί της ουσίας, ξεκαθάρισε ο τέως αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», με ανάρτησή του στο Twitter!

Η ανάρτηση του Ρίο Φέρντιναντ:

«Εάν ο Σερ Άλεξ μπορεί να απομακρυνθεί, τότε ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλοι πλέον το ξέρετε. H INEOS στέλνει μήνυμα σε όλους στην ομάδα!»

Δημήτρης Μανάκος