Σκέψεις να μειώσει τον μισθό και ενός ποδοσφαιριστή η Γιουνάιτεντ – «Δανεικός ο Άντονι τον Ιανουάριο!»

Δεν είναι αποδεκτή πλέον η κατάσταση με τον Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον σύλλογο να εξετάζει δύο βασικά ενδεχόμενα, ώστε να τον ωθήσει προς την… αποχώρηση!



Σκέψεις να μειώσει τον μισθό και ενός ποδοσφαιριστή η Γιουνάιτεντ – «Δανεικός ο Άντονι τον Ιανουάριο!»

Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαγκ να έχει στηρίξει πολλάκις και «ανοιχτά» τον Άντονι, όμως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διόλου ικανοποιημένη με την απόδοση του Βραζιλιάνου.

Θέλει να τον απομακρύνει από τον σύλλογο και προτεραιότητα της INEOS είναι να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο, καθώς ούτως ή άλλως, τα λεπτά συμμετοχής του είναι περιορισμένα.

Από εκεί και πέρα, η Mirror αναφέρει πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κάποια τέτοιου είδους συμφωνία, έχει πέσει στο τραπέζι και η περικοπή του μισθού! Ακόμη μία κίνηση, που αποδεικνύει πως στόχος της INEOS είναι να συμμαζέψει τα οικονομικά του club, σε συνέχεια της απόφασης που πάρθηκε και με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Πρόκειται πάντως για κάτι που δύσκολα θα δεχθεί ένας ποδοσφαιριστής. Πόσω δε μάλλον, όταν συζητάμε για τον Άντονι, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άγιαξ έναντι 86 εκατομμυρίων λιρών!

Δημήτρης Μανάκος