Ανατροπή με Μακελελέ; Φήμες πως η Κάρντιφ πλησιάζει στον προπονητή που κράτησε «ζωντανή» τη Ρέντινγκ!

Ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Νέλσον Άμπεϊ του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που κράτησε «ζωντανή» τη Ρέντινγκ, όταν «βούλιαζε» αγωνιστικά και οικονομικά. Αυτός είναι ο Ρούμπεν Σέλες, ο οποίος ενδέχεται να υπογράψει στην Κάρντιφ των Σιώπη και Γούτα, αντί του Κλοντ Μακελελέ!  



Ανατροπή με Μακελελέ; Φήμες πως η Κάρντιφ πλησιάζει στον προπονητή που κράτησε «ζωντανή» τη Ρέντινγκ!

Ο Κλοντ Μακελελέ συζητά με την Κάρντιφ και αυτό είναι δεδομένο. Αυτό αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες ο έγκριτος, Άγγλος δημοσιογράφος, Chris Wheatley, όμως η περίπτωσή του μοιάζει στάσιμη.

Οι Ουαλοί επιθυμούν να μπουν στη διαδικασία να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν και μία που φημολογείται πως έχουν «προκρίνει» είναι αυτή του Ρούμπεν Σέλες.

Πρόκειται επί της ουσίας για τον προπονητή που ανέδειξε τον Νέλσον Άμπεϊ, που ανήκει στον Ολυμπιακό, και κράτησε «ζωντανή» τη Ρέντινγκ, όταν δέχθηκε αφαιρέσεις βαθμών πέρυσι και απαγόρευση μεταγραφών.

Τη διατήρησε στη League One, έχει ξεκινήσει καλύτερα φέτος τη σεζόν και φαντάζει ιδιαίτερη πιθανή μία δεύτερη, διαδοχική παραμονή. Θα είναι όμως, ο ίδιος στο «τιμόνι» της; Η ομάδα των Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα συζητά μαζί του και σύντομα αναμένονται εξελίξεις, με φόντο τη διαδοχή του Ερόλ Μπουλούτ! Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος