«Έχω απλά γερμανικό διαβατήριο, θέλουμε το Μουντιάλ του 2026!» - Ο Τούχελ έγινε… Άγγλος στην πρώτη του συνέντευξη!

Είναι εδώ, είναι έτοιμος, νιώθει… Άγγλος και έχει απλά γερμανικό διαβατήριο! Απολαυστικός Τόμας Τούχελ, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «τριών Λιονταριών»!



«Έχω απλά γερμανικό διαβατήριο, θέλουμε το Μουντιάλ του 2026!» - Ο Τούχελ έγινε… Άγγλος στην πρώτη του συνέντευξη!

Είναι έτοιμος, δεν φοβάται την πρόκληση, περιμένει πώς και πώς να έρθει η 1η Ιανουαρίου του 2025 και να ξεκινήσει την καριέρα του ως προπονητής της εθνικής Αγγλίας!

Αισιόδοξος, φιλόδοξος και ανυπόμονος παρουσιάστηκε ο Τόμας Τούχελ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής των «τριών Λιονταριών». Μίλησε σε Α’ πληθυντικό, επισήμανε πως είναι απλά… Γερμανός, πως αισθάνεται Άγγλος και πως θέλει όσο άπαντες στο «Νησί» να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

Είπε πως αντιλαμβάνεται το πάθος των Άγγλων και πως όλοι γνωρίζουν πόσο αγάπησε την Premier League και τη χώρα. Στόχος του είναι να δουλέψει σκληρά και να αποδείξει σε όλους, πόσο πολύ υπερήφανος αισθάνεται που αναλαμβάνει την τεχνική τους ηγεσία!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

«Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ και πολύ υπερήφανος που θα εκπροσωπώ την Αγγλία. Θέλω να βάλουμε το δεύτερό μας αστέρι στη φανέλα. Θα δουλέψουμε σκληρά, για τον μεγαλύτερό μας στόχο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Έχω απλά γερμανικό διαβατήριο. Όλοι ξέρετε όμως το πάθος μου για τη χώρα και πόσο μου άρεσε που δούλεψα στην Premier League και έμεινα εδώ. Ελπίζω να μπορέσω να πείσω τον κόσμο πως είμαι υπερήφανος να είμαι προπονητής της Αγγλίας!»

Δημήτρης Μανάκος