«Είναι ντροπιαστικό για εμάς που ήρθε ο Τούχελ»: Δηλώσεις που έγιναν… viral από τον Κάραγκερ για την Αγγλία!

Η πρόσληψη του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων, με τον Τζέιμι Κάραγκερ να έχει τις ενστάσεις του σχετικά με την απόφαση της Ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντάς την ντροπιαστική.



«Είναι ντροπιαστικό για εμάς που ήρθε ο Τούχελ»: Δηλώσεις που έγιναν… viral από τον Κάραγκερ για την Αγγλία!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ σχολίασε τη συμφωνία του Τόμας Τούχελ με την εθνική Αγγλίας, λέγοντας πως διαφωνεί ανοικτά με αυτήν την κίνηση. Ο λόγος φαίνεται να είναι η εθνικότητα του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, καθώς θεωρεί πως μόνο ένας Άγγλος προπονητής μπορεί να επαναφέρει την εθνική στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Κάραγκερ μπορεί να χαρακτήρισε… ντροπιαστική αυτήν την κίνηση, όμως δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει τη δουλειά του Γερμανού τεχνικού, για τη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι και τις σπουδαίες «μάχες» του με τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τα σχόλιά του αποτέλεσαν αφορμή διαλόγου στα social media με Άγγλους οπαδούς, οι οποίοι δεν συμμερίζονται την άποψη του πρώην αμυντικού της Λίβερπουλ, λέγοντας πως ένας καλός προπονητής παραμένει το ίδιο καλός, ακόμη και αν δεν είναι Άγγλος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τζέιμι Κάραγκερ:

«Για εμένα, είναι μία ντροπιαστική απόφαση το να έχουμε έναν ξένο προπονητή. Δεν είναι σωστό το να έχουμε στον πάγκο έναν άνθρωπο που δεν είναι Άγγλος!»

Κωνσταντίνος Μακρής