Η ελπίδα που χάνεται στη Λίβερπουλ για τον Άρνολντ και η Ρεάλ που κερδίζει περισσότερο έδαφος! (pic)

Οι Ισπανοί δίνουν συνέχεια στα όσα κυκλοφορούν για τον Αλεξάντερ - Άρνολντ και τη Ρεάλ, τονίζοντας το πρωί της Πέμπτης πως στη Λίβερπουλ αρχίζουν και χάνουν τις ελπίδες τους αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου φουλ μπακ! 



Η ελπίδα που χάνεται στη Λίβερπουλ για τον Άρνολντ και η Ρεάλ που κερδίζει περισσότερο έδαφος! (pic)

Η Marca τονίζει πως στο Valdebebas το όνομα του ΤΑΑ βρίσκεται σε ολοένα και περισσότερες συζητήσεις ενόψει της ενίσχυσης του ρόστερ της «βασίλισσας», τον Ιανουάριο. 

Ο Άγγλος διεθνής αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2025, ασφαλώς από την έναρξη του νέου έτους θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και αυτό αρχίζει να γίνεται όλο και πιο «τρομακτικό» για τη Λίβερπουλ. 

Όπως σχολιάζει το προαναφερθέν Μέσο από την Ισπανία, στους κύκλους των «κόκκινων» αρχίζει και δημιουργείται η εντύπωση πως ο ποδοσφαιριστής πολύ δύσκολα πλέον θα δεχθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο για να παραμείνει στο Άνφιλντ και τα επόμενα χρόνια. 

Μέχρι να υπάρξει... κινητικότητα, πάντως, από πλευράς Ρεάλ για τον Άρνολντ, ο Λούκας Βάθκεθ φαίνεται πως θα είναι εκείνος στον οποίο ο Κάρλο Αντσελότι θα πρέπει να στηριχθεί για το δεξί άκρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Κώστας Ζάλιαρης