Πιο σύντομα η ετυμηγορία για τις 115 παραβάσεις της Σίτι, με τον Πεπ να... πεισμώνει και να σκέφτεται παραμονή!

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να περιμένει πολύ πιο σύντομα την οριστική κατάληξη της υπόθεσης με τις 115 παραβάσεις κανονισμών, με τις οποίες κατηγορίες, σε μια υπόθεση που επηρεάζει άμεσα και την παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στην άκρη του πάγκου. Μόνο που εκείνος δείχνει πλέον να ... πεισμώνει και να σκέφτεται την παραμονή του! 



Πιο σύντομα η ετυμηγορία για τις 115 παραβάσεις της Σίτι, με τον Πεπ να... πεισμώνει και να σκέφτεται παραμονή!

Αν και αρχικά παρουσιαζόταν από τα media πως η πολύκροτη και γεμάτη στοιχεία, υπόθεση των 115 παραβάσεων της Μάντσεστερ Σίτι σε οικονομικούς κανονισμούς, θα «τραβούσε» σίγουρα μέχρι την άνοιξη του 2025, τελικά ίσως υπάρξει κατάληξη πολύ νωρίτερα! 

Το Athletic αναφέρει πως ίσως η ετυμηγορία να προκύψει πριν από το φινάλε του 2024 κι όχι τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς! 

Ανάλογα με την κατάληξη αυτής της ιστορίας που είναι ικανή να στιγματίσει αιώνια ολόκληρη την ιστορία του συλλόγου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάζεται... πεισμωμένος! 

Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, αν και η απόλυτη προτεραιότητά του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Σίτι θα είναι η «δίψα» των παικτών του και η φιλοδοξία του κλαμπ, φέρεται να σκέφτεται πως δεν θα ήθελε ν' αφήσει την ομάδα στα δύσκολα! 

Κώστας Ζάλιαρης