Δύο παίκτες θέλει να επαναφέρει στην εθνική Αγγλίας ο Τούχελ – «Έχει συνεργαστεί και τους ξέρει!»

Αποφασισμένος να επαναφέρει δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της εθνικής Αγγλίας είναι ο Τόμας Τούχελ! Δύο παίκτες που συνεργάστηκε μαζί τους και θεωρεί πως θα μπορούσαν να προσφέρουν άμεσα, συμμετέχοντας πιθανώς και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026! Ο λόγος για τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Έρικ Ντάιερ.



Δύο παίκτες θέλει να επαναφέρει στην εθνική Αγγλίας ο Τούχελ – «Έχει συνεργαστεί και τους ξέρει!»

Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να μην έχει αναλάβει ακόμη την εθνική Αγγλίας, υπό την έννοια πως από την 1η Ιανουαρίου πιάνει και επίσημα δουλειά στην τεχνική της ηγεσία, όμως ήδη μοιάζει να έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Γερμανός προπονητής έχει μπει στη διαδικασία να εξετάσει το ρόστερ των «τριών Λιονταριών» και να εντοπίσει δύο σημαντικές ελλείψεις. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, οι οποίες κατά την άποψή του, μπορούν να διορθωθούν με δύο κλήσεις.

Σκέφτεται λοιπόν να επαναφέρει στην ομάδα δύο παίκτες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, στην Τσέλσι και την Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα. Τον Ραχίμ Στέρλινγκ και τον Έρικ Ντάιερ.

Ο πρώτος παίζει στην Άρσεναλ πλέον, ως δανεικός από την Τσέλσι, ο δεύτερος εξακολουθεί να είναι στη Γερμανία, υπό τις οδηγίες του Βινσέντ Κομπανί. Αμφότεροι φυσικά, θα ήθελαν να κληθούν και όλα δείχνουν πως εξαιτίας του Τόμας Τούχελ, οι πιθανότητές τους αυξάνονται!

Δημήτρης Μανάκος