Οι δύο πρώτες μεταγραφές του Κλοπ στη Red Bull: Κοιτά την Μπαρτσελόνα, σκέφτεται τη… Γερμανία!

Ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την πρόσληψη του από την ομάδα της Red Bull ως γενικός επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, φαίνεται να… απλώνει τα δίχτυα του σε γνώριμα λημέρια, αναζητώντας νέα ποδοσφαιρικά «αστέρια» από τη γενέτειρά του, τη Γερμανία αλλά και τη Βαρκελώνη. Και ιδού, οι δύο παίκτες που θέλει να πάρει άμεσα!



Οι δύο πρώτες μεταγραφές του Κλοπ στη Red Bull: Κοιτά την Μπαρτσελόνα, σκέφτεται τη… Γερμανία!

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τους Αλείξ Γκαρίδο και Νόα Ντάρβιτς, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποτελούν διακαή πόθο του Γερμανού τεχνικού. Αυτούς θέλει στη Red Bull, αυτούς επιθυμεί να προσεγγίσει!

Ποιοι είναι όμως; Ο πρώτος έχει καθιερωθεί στην δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα», έχοντας ως παράσημο το επαγγελματικό του ντεμπούτο με προπονητή τον Τσάβι, την 1η Απριλίου του 2023 με αντίπαλο την Έλτσε.

Ο δεύτερος έχει ξεχωρίσει από νωρίς με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο U17, αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Ντάρβιτς μάλιστα, υπήρξε και αρχηγός αυτής της «χρυσής» γενιάς της Γερμανίας.

Η παράδοση της Red Bull να στηρίζει νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές φαίνεται να συνεχίζεται, καθώς μετά τους Ντάνι Όλμο, Έρλινγλκ Χάαλαντ και Γιόσκο Γκβάρντιολ φαίνεται πως θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι.

Κωνσταντίνος Μακρής