«Δείτε την… Εθνική Ελλάδος, παίξτε μόνο για τον Μπάλντοκ»: Η συγκινητική ομιλία του Γουάιλντερ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Συγκινημένος, δεν το πιστεύει ακόμη, προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Όλα όσα είπε ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιντς στην Championship!



«Δείτε την… Εθνική Ελλάδος, παίξτε μόνο για τον Μπάλντοκ»: Η συγκινητική ομιλία του Γουάιλντερ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Ο Κρις Γουάιλντερ, φανερά συγκινημένος με όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες, μίλησε για τον αδικοχαμένο Τζόρτζ Μπάλντοκ, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν για εκείνον στην αναμέτρηση με τη Λιντς για τη 10η αγωνιστική της Championship.

Αναλυτικότερα, σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ δήλωσε:

«Δύσκολο. Πραγματικά δύσκολο. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυσκολεύομαι να βρίσκομαι εδώ και να κάνω δηλώσεις για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμαινε τόσα πολλά για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα και όλη μέρα μαζί τους.»

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λιντς δήλωσε, πως θα υπάρξει ειδικός φόρος τιμής για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή πριν από τη σέντρα. Επίσης χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Εθνικής Ελλάδος και της αγωνιστικότητας της στον αγώνα με την Αγγλία, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, τιμώντας τον έτσι με τον δικό τους τρόπο.

Κωνσταντίνος Μακρής