«Δεν μπαίνετε»: Η Τσέλσι απαγορεύει την είσοδο σε scouts των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ – Φήμες για… ψευδές επιχείρημα!

«Χαμός» στις ακαδημίες με τους scouts, σοβαρά προβλήματα για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε «όχι» η Τσέλσι στην πρόσβαση στο προπονητικό της κέντρο!



«Δεν μπαίνετε»: Η Τσέλσι απαγορεύει την είσοδο σε scouts των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ – Φήμες για… ψευδές επιχείρημα!

«Σάλος» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία, αναφορικά με όσα συμβαίνουν στις ακαδημίες τριών εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, με την τελευταία να γίνεται γνωστό πως απέρριψε αιτήματα από scouts των δύο πρώτων, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις των ακαδημιών στο «Cobham».

Την ίδια ώρα, πηγή της Τσέλσι αναφέρει πως οι «μπλε» έκαναν αιτήσεις για αναμετρήσεις των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, αλλά η διαπίστευσή τους απορρίφθηκε. Από εκείνο το σημείο υποστηρίζουν πως ξεκίνησε ολόκληρη η ιστορία, με τους «κόκκινους» και τους «κόκκινους διαβόλους» να κάνουν λόγο για ψευδές επιχείρημα!

Παρόλα αυτά, «κύκλοι» αμφότερων ξεκαθαρίζουν πως αυτή θα είναι η απόφαση την επόμενη φορά που άνθρωπος της Τσέλσι επιχειρήσει να παρακολουθήσει αναμέτρηση των ακαδημιών… Χαμός!

Δημήτρης Μανάκος