Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Εφές με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

H πρώτη «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague ολοκληρώνεται στην Τουρκία με την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές (20:30).



Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Εφές με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Μετά την αγχωτική νίκη επί της Ζαλγκίρις (74-68) και το άνετο 102-72 κόντρα στον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, κερδίζοντας με 89-68 για την 3 η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague. Οι Σάσα

Βεζένκοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ πρωταγωνίστησαν με 22 πόντους ο καθένας, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Κώστας Παπανικολάου με 13 πόντους.

Η διπλή αγωνιστική στέλνει τώρα τους Πειραιώτες στην Τουρκία για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Εφές (20:30). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει ακόμα καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει το ιατρικό status των Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Φυσικά παραμένει εκτός δράσης ο Κίναν Έβανς.

Εφές – Ολυμπιακός 1:1.90 2:1.94

Σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που έχουν θετικό ρεκόρ (2-1), η Εφές έπεσε στο 1-2 μετά την πρόσφατη ήττα από την Μακάμπι και είναι δεδομένο πως ψάχνει αντίδραση, μαζί με μία μεγάλη νίκη που θα την ανεβάσει σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Είναι δεδομένο πως ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς περιμένει καλύτερη εικόνα από τους Σέιν Λάρκιν (9,3 πόντοι ανά ματς με 23,5% στο τρίποντο) και Ντάριους Τόμπσον (7 πόντοι ανά ματς με 14,3% στο τρίποντο), ενώ μέχρι στιγμής απογοητεύει ο άλλοτε NBAer Στάνλεϊ Τζόνσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εφές μετρά έξι σερί νίκες ως γηπεδούχος κόντρα στον Ολυμπιακό και πως η τελευταία νίκη των «ερυθρόλευκων» στο συγκεκριμένο γήπεδο καταγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

 

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.