Πρόβλημα με Μέινου στη Γιουνάιτεντ, τον χάνει για εβδομάδες ο Τεν Χαγκ!

Οι νέες εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα που τελικά δεν περνά όσο γρήγορα θα το ήθελαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κόμπι Μέινου να μένει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ' αυτό που αρχικά είχε εκτιμηθεί. 



Πρόβλημα με Μέινου στη Γιουνάιτεντ, τον χάνει για εβδομάδες ο Τεν Χαγκ!

Ο νεαρός χαφ είχε μείνει εκτός κλήσεων του Λι Κάρσλεϊ για τα παιχνίδια με την Ελλάδα και τη Φινλανδία στο Nations League και φαίνεται πως είχε ήδη ζοριστεί το μυϊκό πρόβλημα που είχε αποκομίσει από την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ. 

Δεν είχε παίξει στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Πόρτο στο Γιουρόπα Λιγκ, πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Άστον Βίλα, αλλά και πάλι αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις. Κι αυτό τελικά είναι που θα τον κρατήσει εκτός για μερικές εβδομάδες, αφού, οι νέες εξετάσεις έδειξαν ότι θα χρειαστέι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που είχε αρχικά εκτιμηθεί...

Ο Τεν Χαγκ ξέρει πως και με τον Μέισον Μάουντ η κατάσταση είναι κάπως περίπλοκη λόγω θεμάτων που παρουσιάζει ο παίκτης στη φυσική του κατάσταση, ενώ και ο Μανουέλ Ουγκάρτε αντιμετωπίζει πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουρουγουάης. 

Κώστας Ζάλιαρης