Μόνος του και οι… δυο τους: Απάντησε σε Κάραγκερ και Νέβιλ ο Γουόκερ για τον Τούχελ και τους Άγγλους προπονητές!

Ξεχωρίζει την προπονητική από την καταγωγή του εκάστοτε προπονητή ο Κάιλ Γουόκερ και υπερασπίζεται δημόσια την FA και τον Τόμας Τούχελ, απέναντι στον Γκάρι Νέβιλ και τον Τζέιμι Κάραγκερ!



Μόνος του και οι… δυο τους: Απάντησε σε Κάραγκερ και Νέβιλ ο Γουόκερ για τον Τούχελ και τους Άγγλους προπονητές!

Μεγάλη είναι η κριτική και από διάφορες πλευρές, την οποία λαμβάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή η Αγγλία, αναφορικά με την επιλογή της να προσλάβει τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική της ηγεσία.

Και η αλήθεια είναι πως η κριτική δεν προκύπτει από την προπονητική του εικόνα και από τα επιτεύγματά του στις ομάδες που έχει αναλάβει, αλλά από τη… χώρα την οποία προέρχεται!

Τι εννοούμε με αυτό; Πως το βασικότερο θέμα των Άγγλων έγκειται στο ότι ο ίδιος δεν είναι… Άγγλος! Αυτό ακριβώς επισήμαναν και ο Γκάρι Νέβιλ με τον Τζέιμι Κάραγκερ, χαρακτηρίζοντας έως και «ντροπιαστική» την απόφαση της FA.

Κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά και το έκανε ένας εκ των αρχηγών της χώρας: ο Κάιλ Γουόκερ. Ο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι ξεχώρισε τα δεδομένα, επισήμανε πως τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και πως όλα όσα ακούγονται προς το παρόν, ναι μεν έχουν βάση, αλλά του μοιάζουν… υπερβολικά!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κάιλ Γουόκερ:

«Καταλαβαίνω τους Άγγλους που προτιμούσαν έναν Άγγλο προπονητή. Αλλά για εμένα μετρά απλώς, ποιος παίρνει τα αποτελέσματα. Ο Τούχελ έχει αποδείξει σε μεγάλες ομάδες πως μπορεί να διαχειριστεί μεγάλους παίκτες. Στην Παρί, στην Τσέλσι, κέρδισε Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!»

Δημήτρης Μανάκος