Ο Μουρίνιο έδιωξε από τη Φενέρ πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο του έλεγε «φύγε», αυτός ζητούσε ένα ολόκληρο συμβόλαιο. Και όμως, ο Ράιαν Κεντ πλέον αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρ, μία εβδομάδα πριν το «ραντεβού» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και άπαντες θα θυμούνται το «κόκκινο» παρελθόν του…



Ο Μουρίνιο έδιωξε από τη Φενέρ πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Γιουνάιτεντ!

Η επιστροφή των πρωταθλημάτων είναι γεγονός, οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έλαβαν τέλος και σε μία εβδομάδα από σήμερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Φενέρ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Ωστόσο, μερικές ημέρες πριν από την επικείμενη συνάντηση, ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε μία «ιδιαίτερη» απόφαση, καθώς συνέβαλλε στη λύση του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει «κόκκινο» παρελθόν!

Ο λόγος για τον Ράιαν Κεντ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία τους τελευταίους 16 μήνες και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λίβερπουλ.

Βρέθηκε στο «Άνφιλντ» από το 2013 μέχρι το 2018, έφυγε αρκετές φορές ως δανεικός, κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, το 2016, σε ένα 2-2 με την Έξετερ, για τον 3ο γύρο του FA Cup.

Αποχώρησε τότε για τη Ρέιντζερς, βρέθηκε εν τέλει στη Φενέρ, αλλά δεν προσαρμόστηκε ποτέ! Κατέγραψε συνολικά 18 εμφανίσεις με τη φανέλα της, αλλά από τον Φεβρουάριο είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον Ισμαίλ Καρτάλ.

Και παρότι ο Μουρίνιο τον ξεκίνησε μία φορά ως βασικό στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι, τα «χνώτα» τους δεν ταίριαξαν ποτέ. Είχε εισηγηθεί την αποχώρησή του, ο παίκτης είχε απορρίψει την εν λόγω απόφαση, καθώς ζητούσε άμεσα την αποπληρωμή ολόκληρου του συμβολαίου του.

Με τα… πολλά, βρέθηκε λύση και ο Κεντ αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρ, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της τέως ομάδας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος