Ο Αρτέτα έστειλε… θετικό μήνυμα για τον Σάκα και μίλησε για πέντε τραυματίες στην Άρσεναλ! (vid)

Υπολογίζεται, όπως όλα δείχνουν, ο Μπουκάγιο Σάκα για το Μπόρνμουθ – Άρσεναλ, την στιγμή που ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε σε άλλους πέντε παίκτες του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών!



Ο Αρτέτα έστειλε… θετικό μήνυμα για τον Σάκα και μίλησε για πέντε τραυματίες στην Άρσεναλ! (vid)

Τη δεδομένη χρονική στιγμή λαμβάνει χώρα η συνέντευξη Τύπου του Μικέλ Αρτέτα, ενόψει της αναμέτρησης της Μπόρνμουθ με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Και όπως αναμενόταν, ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε πολλάκις για τους τραυματισμούς και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, τα οποία αδιαμφισβήτητα είναι πολλά.

Ωστόσο, έστειλε… θετικό μήνυμα για τον Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος προπονείται τις δύο τελευταίες ημέρες, όπως και για τον Κάι Χάβερτς.

Την ίδια ώρα, δεν θέλησε να πει πολλά για τους Γιούριεν Τίμπερ, Ολεκσάντρ Ζιντσένκο και Μπεν Γουάιτ. Επισήμανε πως η Άρσεναλ είναι «αδύναμη» στις πτέρυγες της άμυνάς της, αλλά πως η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για την επιστροφή τους.

Τέλος, επισήμανε πως δεν έχει συναντήσει προς το παρόν τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι και πως θα μάθει σε μερικές ώρες, αν θα είναι διαθέσιμος για την «εξόρμηση» στο «Βιτάλιτι»!

Δημήτρης Μανάκος