Τζέιμς Μακ' Ατί: Αφιέρωσε τα γκολ στον Μπάλντοκ, τώρα θέλει να πείσει τον Πεπ πως μπορεί!

O Τζέιμς Μακ’ Ατί, ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και διεθνής με τις μικρές εθνικές Αγγλίας, ξεχωρίζοντας την εβδομάδα που μας πέρασε για τις επιδόσεις του και τον φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ, έδειξε στον Πεπ Γουαρδιόλα πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.



Τζέιμς Μακ' Ατί: Αφιέρωσε τα γκολ στον Μπάλντοκ, τώρα θέλει να πείσει τον Πεπ πως μπορεί!

Με τις εμφανίσεις του και το γκολ, το οποίο πέτυχε στον τελευταία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Champions  League, μόνο… απαρατήρητος δεν περνά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Τζέιμς Μακ’Ατί, ο οποίος παρακολουθεί σταθερά την εξέλιξή του και τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Στη πρόσφατη αναμέτρηση της Αγγλίας (U21) απέναντι στην Ουκρανία σκόραρε δύο φορές, με το ένα από τα δύο γκολ να προέρχεται από εκτέλεση φάουλ. Ο ίδιος επέλεξε να αφιερώσει αμφότερους πανηγυρισμούς στον φίλο του, Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον οποίο είχε εξαιρετικές σχέσεις στο πέρασμά του από την ομάδα του Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ως δανεικός.

Αναλυτικότερα, ο Τζέιμς Μακ’Ατί δήλωσε για τον «αδικοχαμένο», Τζορτζ Μπάλντοκ:

«Όταν έφτασα εκεί, με υποδέχθηκε με μια ανοιχτή αγκαλιά, προσέχοντάς με συνεχώς!»

Μένει να φανεί, αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να πείσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, κερδίζοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Σίτι.

Κωνσταντίνος Μακρής