Μία λανθασμένη απόδοση, ο Ρούμπεν Σέλες και η League Two: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου!

Διαβάστε την πρόταση του Δημήτρη Μανάκου για το «Tip of the day» του England365! Τρία ματς, επιλογές από League One και League Two, μία λανθασμένη απόδοση και ένας προπονητής που μαθαίνει (;)  ελληνικά!



Μία λανθασμένη απόδοση, ο Ρούμπεν Σέλες και η League Two: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου!

Το Tip of the Day είναι και πάλι μαζί σας! Ακριβώς δύο εβδομάδες μετά από ένα εκπληκτικό ταμείο που είχαμε καταφέρει να πάμε και να σας… στείλουμε. Με τριάδα από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, ξεκινώντας από τη League One και καταλήγοντας στη League Two.

Αυτό ακριβώς θα επιχειρήσουμε να κάνουμε και στη σημερινή περίπτωση. Επιλέγω δύο ματς από την 3η κατηγορία και ένα από την 4η. Μοιάζει με… γούρι, μας πηγαίνει καλά, για ποιον λόγο να σταματήσουμε κάτι που φαντάζει «επιτυχημένο»;

Ξεκινάμε λοιπόν από το ματς της Ρόδεραμ με τη Ρέξαμ στη League One. Είναι δεύτεροι οι Ουαλοί, έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς και ακόμη και αν δεν έχουν καταφέρει ποτέ να πάρουν βαθμό στο «σπίτι» των γηπεδούχων, δεν γίνεται να συναντώνται σε αποδόσεις… αουτσάιντερ.

Όπου και να κοιτάξετε, θα βρείτε το «διπλό» της Ρέξαμ πάνω από 3.00! Μοιάζει… τρελό, αλλά πράγματι, έτσι είναι. Πάμε με το Χ2, διπλή ευκαιρία, κοντά στο 1.70. Λάθος στις αποδόσεις, ας το εκμεταλλευτούμε τώρα που το βρήκαμε!

Συνεχίζω με τον άσο της Ρέντινγκ κόντρα στην Κρόλεϊ. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, ακόμη και αν το μυαλό τους ενδέχεται να έχει αποσυντονιστεί, λόγω της φημολογίας περί αποχώρησης του Ρούμπεν Σέλες από την τεχνική τους ηγεσία, για χάρη της Κάρντιφ των Γούτα και Σιώπη. Δεν έχει προσαρμοστεί καν στην κατηγορία η φιλοξενούμενη, μετρά πέντε σερί ήττες, θεωρώ πως το σερί θα μεγαλώσει.

Τέλος, επιλέγω για G/G το ματς της Νοτς Κάουντι με τη Γουίμπλεντον, στη League Two! Έχει τρία παιχνίδια να βρει γκολ στο «Μίντοου Λέειν» η γηπεδούχος. Οφείλει να το κάνει. Ακόμη και αν σε 180 αγωνιστικά λεπτά, δεν έχει σκοράρει στην έδρα της απέναντι στη φιλοξενούμενη. Δύο ήττες μετρά, αλλά δεν θα «τριτώσει». Αμφίσκορο παιχνίδι, καλή απόδοση και ετοιμαστείτε για… ταμείο!

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου:

(17:00) Ρόδεραμ – Ρέξαμ Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1.70

(17:00) Ρέντινγκ – Κρόλεϊ 1 στο 1.70

(17:00) Νοτς Κάουντι – Γουίμπλεντον G/G στο 1.50