Γκολ στο Ίπσουιτς, μεγάλη «μάχη» στο St. James' Park: Ο Big Ben προτείνει τα σημεία του Σαββάτου!

Αλλάζοντας το συναίσθημα που προκαλούσε η φράση «τα κεφάλια μέσα» όταν ξεκινούσαν τα σχολεία, τώρα μόνο χαρά έχουμε που... βουτάμε ξανά στα βαθιά με φουλ δράση στα πρωταθλήματα! Και με την Πρέμιερ Λιγκ να φέρνει 7 αναμετρήσεις στο μενού του Σαββάτου, ο... φρεσκαρισμένος Big Ben προτείνει τα σημεία της ημέρας! 



Γκολ στο Ίπσουιτς, μεγάλη «μάχη» στο St. James' Park: Ο Big Ben προτείνει τα σημεία του Σαββάτου!

Καλημέρα στην πιο... ένθερμη αγγλική παρέα του England365.gr! 

Στο Portman Road βλέπω αρκετά γκολ είναι η αλήθεια. Πρόκειται, άλλωστε, για μια μονομαχία ομάδων με τον ίδιο στόχο. Τη δημιουργία διαφοράς από τα χαμηλά και την επικίνδυνη ζώνη. Η Έβερτον την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να κρατηθεί στο 0-0 απέναντι στη Νιούκαστλ, αλλά η επίσκεψη στην έδρα των νεοφώτιστων σηκώνει... ρίσκο. 

Λόγω αυτού θα πάω στο Over 2,5 τέρματα στην αναμέτρηση, μια επιλογή που τη βρήκα σε απόδοση 1,90 στη Novibet. 

Η Νιούκαστλ θα σκέφτεται πως ευτυχώς για εκείνη μεσολάβησε η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και δεν βρήκε την Μπράιτον απέναντί της αμέσως μετά τη φοβερή ανατροπή που έκανε εκείνη κόντρα στην Τότεναμ.

Τώρα, οι «καρακάξες» φιλοξενούν τους «γλάρους» στο St. James' Park σε ματς που θέλει διαχείριση και από τις δύο πλευρές, ωστόσο, εδώ θα επιλέξω μια... αδυναμία που έχω παρατηρήσει από την ομάδα του Έντι Χάου. 

Αν η Νιούκαστλ δεν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, τότε αυτό θα «πληρώσει» 2.10 στη Novibet... 

Συνοπτικά η πρόταση του Big Ben για την Πρέμιερ Λιγκ μέσα από το england365.gr:

Ίπσουιτς - Έβερτον Over 2,5 με απόδοση 1.90 

Νιούκαστλ - Μπράιτον 1ο ημίχρονο Νιούκαστλ ακριβής αριθμός γκολ 0