«Ένας… τεράστιος Σερ Άλεξ»: Του «έκοψαν» τον μισθό, τον… πλήγωσαν και αυτός θα είναι στο Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ!

Λίγες μέρες μετά την πρωτοφανή απόφαση της απόλυσης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τη θέση του Πρεσβευτή, ο ίδιος δε γυρνά πλάτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει σκοπό να παραβρεθεί, στην πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στη Μπρέτφορντ, για την 8η αγωνιστική της Premier League!



«Ένας… τεράστιος Σερ Άλεξ»: Του «έκοψαν» τον μισθό, τον… πλήγωσαν και αυτός θα είναι στο Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ!

Παρά την απόλυση του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη στάση της δηλώνει πως ο Σερ Άλεξ θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο «Ολντ Τράφορντ», στο οποίο μεγαλούργησε στην 27άχρονη πορεία του στον σύλλογο.

Άλλωστε, αποδίδεται ήδη φόρος τιμής στον μεγάλο Σκωτσέζο προπονητή, με το όνομα του να κοσμεί τον δρόμο δίπλα από το εμβληματικό γήπεδο καθώς και την κεντρική εξέδρα του γηπέδου.

Η αγάπη του για τον σύλλογο δηλώνεται έμπρακτα, με τη παρουσία του, παρά τα όποια «σύννεφα» στη σχέση των δύο πλευρών μετά τις ταραχώδεις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Η απόφαση αυτή δείχνει το μεγαλείο του Σκωτσέζου προπονητή, καθώς παρά τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, θα δώσει κανονικά το παρών στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ!

Κωνσταντίνος Μακρής