Ο Ρούνεϊ έφυγε πριν λήξει το ματς με την Κάρντιφ, ο Κορμπεράν έχασε μεγάλη ευκαιρία να είναι πρώτος! (vid)

«Σοκ» για τη Γουέστ Μπρομ, που ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ και δεν ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας,  την στιγμή που η Κάρντιφ οδήγησε τον Γουέιν Ρούνεϊ σε μία από τις πιο «βαριές» ήττες στην καριέρα του!  



Ο Ρούνεϊ έφυγε πριν λήξει το ματς με την Κάρντιφ, ο Κορμπεράν έχασε μεγάλη ευκαιρία να είναι πρώτος! (vid)

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην έναρξη της 10ης αγωνιστικής της Championship για το Σάββατο, λίγες ώρες μετά τη νίκη της Λιντς επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Έλαντ Ρόουντ».

Πέρασαν πρώτα χθες (19/10) τα «καναρίνια», σε «τριπλή» ισοβαθμία, ενώ η Γουέστ Μπρομ έχασε τεράστια ευκαιρία να μείνει πρώτη, έστω και για μερικές ώρες. Και αυτό διότι συνάντησε εκτός έδρας την Όξφορντ και προηγούνταν μέχρι και το 92ο λεπτό, με το γκολ του Γκραντ.

Ωστόσο, δεν διατήρησε το υπέρ της αποτέλεσμα, ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Σκάρλετ και έμεινε στους 18 βαθμούς!

Την ίδια ώρα, η Κάρντιφ «διέλυσε» την Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ με 5-0 και κέρδισε μόλις για δεύτερη φορά στη σεζόν.

Ήταν βασικός ο Δημήτρης Γούτας, καταγράφοντας και τελική προσπάθεια στο 30ο λεπτό, ενώ ο Μανώλης Σιώπης τέθηκε εκτός αποστολής λόγω μικροτραυματισμού που είχε με την Εθνική μας ομάδα στη γάμπα.

Τέλος, η Λούτον επέστρεψε στις νίκες, έναν μήνα μετά, και επιβλήθηκε με 3-0 της Γουότφορντ, ενώ η Πρέστον κέρδισε με 1-0 την Κόβεντρι, χάρη στο γκολ του Ρίις στο 75’.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη αγωνιστική που η Πρέστον δεν δέχθηκε γκολ, μετρώντας συνολικά τέσσερα clean sheets σε πέντε αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος